Showbiz

Dan Balan premiat cu "Cel mai bun hit al anului 2008"

 
Dan Balan, cunoscut si sub numele de Crazy Loop , continua seria hiturilor de succes cu piesa “Joanna (Shut up)”.

Cel de-al doilea single promovat de pe albumul “The Power of Shower” a fost ales in cadrul Galei Premiilor Romanian Top Hits de la Bacau drept “Cel mai bun hit al anului 2008”, la sectiunea “Boys”.

“Sunt onorat si bucuros ca publicul a ales piesa “Joanna (Shut up)” “Best Boy Hit – 2008”! Le multumesc tuturor si sper ca pentru fani “The Power of Shower” sa fie “Best Album”!”, a declarat artistul. Piesa “Joanna (Shut up) a fost lansta pe piata in luna mai a acestui an.

De la O-Zone la proiecte solo

Dan Balan a activat timp de 6 ani ani in trupa O-Zone, alaturi de colegii sai Radu Sarbu si Arsenie Toderas. In aceasta formula cei 3 au facut inconjurul lumii cu hiturile " " si "Despre tine". De altfel,piesa " Dragostea din tei " a ocupat prima pozitie in topurile din 27 de tari ale lumii. O-Zone s-au despartit la inceputul anului 2005, fiecare membru al formatiei lansandu-si cate un proiect solo.

Urmareste videoclipul piesei "Joanna ( Shut up!)"

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea