Showbiz

#chica bomb #dan balan #dance

Dan Balan cucereste Europa cu “Chica Bomb”

Desi abia a fost lansata in Europa, „ Chica Bomb ” este in heavy rotation la majoritatea radiourilor mari de pe intreg continentul si se aude deja in cluburi, informeaza casa de discuri MediaPro Music.

Noul single Dan Balan este difuzat de cele mai importante radiouri din Franta, Spania, Italia, Germania, Rusia, Anglia etc, iar de curand, artistul a participat la trei dintre cele mai importante evenimente muzicale din Germania, Rusia si Grecia.

“La inceputul lunii iunie am participat la cel mai important eveniment muzical din Germania, The Dome, eveniment la care sunt invitati mai multi artisti nationali si internationali care au hituri la ei in tara, iar publicul a fost impresionata de prestatia mea acolo”, povesteste Dan.
 
Pe 11 iunie a fost invitat in  Rusia la cel mai mare eveniment muzical de acolo, la Premiile Muz Tv, principalul canal rusesc de muzica.

“Impreuna cu Anastasia sunt cap de afis la acestor premii si voi merge cu un show foarte bine pus la punct, cu o coregrafie realizata de o coregrafa din Rusia, cu multe dansatoare. „Chica Bomb” a avut un succes fara precedent acolo, a fost timp de 8 saptamani consecutiv pe locul 1, iar daca cea mai difuzata piesa de acolo are 50 de playuri/saptamana, „Chica Bomb” a avut 70. “, a adaugat artistul.
    
Pe 14 iunie, Dan Balan a fost in Grecia, la fel ca si in Rusia, la premiile muzicale organizate de cel mai mare canal muzical grecesc - Premiile Mad Tv. In cadrul acelui show a canta cantat single-ul „Chica Bomb” in duet cu o artista din Grecia, Fureira, iar versurile au fost interpretate in limba greaca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea