Showbiz

#alte-genuri

Damian & Brothers vin la Bucuresti

Celebrul artist Dragichi, ce a fost distins in 2005 cu un premiu Grammy, va sustine un concert in aceasta seara la Arenele Romane din Bucuresti, incepand cu ora 20.30.

Spectacolul se va desfasura in varianta " Damian & Brothers" si va aduce fanilor din Romania reinventata de formatie cu ajutorul influentelor rock, flamenco, jazz si electro.

Damian Dragichi - ambasador

Pe langa asta, anul acesta, Damian Dragichi a fost desemnat Ambasador al Anului European al Dialogului Intercultural.

Biletele la concert sunt distribuite numai prin reteaua bilet.ro: Magazinele Flanco si Flamingo, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Shop, Libraria Libri, Librariile Libris si Carturesti, Cluj, si Iulius Mall Timisoara.

Damian Dragichi este recunoscut pentru stilul inedit de abordare a muzicii tiganesti . Artistul a colaborat de-a lungul carieriei sale cu nume grele ale muzicii internationale, cum ar fi Zucchero, Andreea Bocceli sau Gypsy Kings .

Damian Dragichi a absolvit studiile cu "Magna Cum Laudae"

Damian a participat la diverse festivaluri in Europa si a colaborat cu Orchestra Filarmonicii din Londra. In anul 1996 a fost admis la Colegiul Berklee din Boston de unde a absolvit cu "Magna Cum Laudae".

Damian Dragichi este unul dintre cei mai importanti lautari contemporani. A inregistrat 17 albume si a castigat un premiu Grammy in anul 2005. A combinat muzica traditionala romanes cu muzica jazz sau rock, intr-un stil unic si inovator, muzica care va ajunge si la romani, in aceasta seara la Arenele Romane.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea