Showbiz

#dalai lama #festival de film #roma

Dalai Lama - invitat de onoare al Festivalului de Film de la Roma

Festivalul de Film de la Roma, care se va desfasura anul acesta in perioada 22- 31 octombrie , va avea un invitat special in persoana lui Dalai Lama , liderul spiritual al tibetanilor.

Dalai Lama este asteptat sa participe la o zi speciala dedicata tarii sale, in cadrul festivalului. Ziua Tibetului va cuprinde proiectia documentarului Windhorse, realizat de Paul Wagner in 1998, pelicula lui Bernardo Bertolucci, Litthe Buddha, cu Keanu Reeves in rolul principal, si alte creatii ale unor regizori tibetani proiectate in premiera.

Proiectul Ziua Tibetului este o initiativa a fostului presedinte al festivalului, Goffredo Bettini, care vede in aceasta zi o ocazie de a cunoaste cultura tibetana prin intermediul cinematografiei, dar si o sansa acordata Tibetului de a lupta pentru libertatea sa.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea