Showbiz

#dakota fanning #the runaways #twilight #continuare #new moon

Dakota Fanning - intr-o trupa rock

Dakota Fanning se afla in negocieri pentru a interpreta rolul principal, cel al cantaretei Cherri Currie, in filmul The Runaways – o biografie a unei trupe de rock feminine din anii ’70, informeaza wenn.com.

Scenariul si regia filmului sunt semnate de floria Sigismondi, iar productia va incepe in mai. Cantareata Joan Jett este unul dintre producatorii executivi ai peliculei. Alaturi de Dakota Fanning, in film joaca si Kristen Stewart (Twilight) in rolul lui Joan Jett.

La 15 ani, Dakota Fanning are aceeasi varsta ca si Currie la data debutului sau cu trupa Runaways. Cheri Currie a devenit celebra cu hit-ul Cherri Bomb, dar a nu a trecut mult pana sa fie acaparata de lumea drogurilor si a petrecerilor.

Fanning a jucat recent in SF-ul Push si si-a imprumutat vocea personajului de desen animat Coraline, iar in curand va aparea si in distributia filmului New Moon, continuarea celebrului Twilight.

Urmareste trailerul filmului Push.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea