Showbiz

#pop #rock #plecare #chitarist #basist #bere gratis

Cutremur in trupa Bere Gratis

Formatia Bere Gratis trece prin clipe grele dupa ce a ramas fara basist si chitarist. Vlad Vedes (chitara) si Nicu Avram (bas) au anuntat ieri ca au fost nevoiti sa paraseasca trupa.
 
Ei au motivat acest gest prin faptul ca in sanul trupei au existat  „neintelegeri ireconciliabile” si „o lipsa de comunicare accentuata”.

Mihai „Mita” Georgescu, vocalul si totodata liderul trupei Bere Gratis, a refuzat sa comenteze aceasta informatie, precizand ca in acest moment nu se afla in tara.
 
Nicu Avram se alaturat celor de la Bere Gratis in 2007, in vreme ce chitaristul Vlad Vedes a cantat alaturi de trupa din 2000.
 
Bere Gratis a luat fiind pe 20 septembrie 1998. Prima formula Bere Gratis i-a aliniat pe Mihai Georgescu  (voce), Robert Anghelescu (clape), Marius Dobre (chitara), Marius Mirea  (bas). Mihai Suciu (tobe). In aceasta formula s-a inregistrat prima piesa Bere Gratis, “Fara rusine”, inclusa pe compilatia “Tu poti fi vedeta”.
 
In aproape 11 ani de existenta Bere Gratis a lansat o serie de single-uri de succes: “Ce misto”, “Ultrafete”, “Vino mai aproape”, “Strazi albastre”.
 
Bere Gratis a lansat de curand un nou material de studio intitulat “Pe marele ecran", primul extras pe single ce promoveaza acest nou material numindu-se “Pas in doi”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea