Showbiz

#rock #concert #aerosmith #romania

Cumpara-ti bilet la Aerosmith si ajungi la Sao Paolo!

Pe 18 iunie, Aerosmith, cea mai iubita trupa de rock a Americii canta la Romexpo, in cadrul turneului lor european din 2010 „Cocked, Locked, Ready to Rock!”.

Cei care si-au luat deja bilete la concertul din Capitala sau urmeaza sa-si ia pana pe 18 mai 2010 au sansa sa-i vada pe „baietii rai din Boston” live la Sao Paolo, la concertul din 29 mai, atat pe scena, cat si in culise.

Pentru a castiga o excursie la Rio la concertul Aerosmith de la Sao Paolo, a carei atractiei principala va fi o intalnire de gradul trei cu membrii trupei, cumparatorii de bilete trebuie sa completeze AICI un formular cu datele de datele de contact si seria biletului pe care si l-au achizitionat deja pentru concertul de la Bucuresti. Data limita este 18 mai.

Biletele la concertul din Bucuresti, la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj , la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu , nr. 56.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea