Showbiz

#pop #dance #festival #callatis 2008 #mangalia #muzica

Culture Beat sustine un recital la Callatis 2008

 
O noua editie a Festivalului Callatis incepe azi la Mangalia si va scoate din bugetul local 800.000 de lei. Este vorba despre a 10-a editie a manifestarii, care va avea loc, in perioada 11-17 august, pentru prima data, in trei locuri - in Portul Turistic Mangalia , unde vor fi 7 seri de spectacole cu artisti romani si straini, pe plaja „La Steaguri“ din Neptun, unde vor fi organizate actiuni adiacente festivalului, si la Hotel Cocor din Olimp, unde vor avea loc dezbaterile „Dopo Festival“.

Printre invitatii din strainatate se numara si trupa germana Culture Beat , care a avut momentul de glorie in 1993, cand single-ul „Mr. Vain“ urca in mai toate topurile europene.

„Festivalul a fost creat, acum zece ani, cu intentia de a-i ajuta pe agentii economici sa isi sporeasca incasarile. Tocmai de aceea, pentru ca la Mangalia veneau in perioada respectiva foarte multi turisti, lasandu-i pe patronii din statiuni in pierdere, ne-am gandit sa organizam festivalul in mai multe locuri. De anul viitor, acesta va avea loc in fiecare statiune“, afirma primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.

Citeste continuarea in Evenimentul Zilei


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea