Showbiz

Cromwell si Burstyn, in filmul despre viata presedintelui Bush

Regizorul Oliver Stone , care a inceput pregatirile pentru noul sau film inspirat de viata actualului lider de la Casa Alba, George W. Bush, a adaugat doua nume importante la distributia peliculei.

Actorul James Cromwell va juca rolul luiGeorge Herbert Walker Bush, tatal presedintelui american, iar veterana Ellen Burstyn o va interpreta pe fosta Prima Doamna, mama lui Bush Jr. Protagonistul productiei lui Oliver Stone, George Bush Jr., va fi jucat de Josh Brolin (No Country for Old Men), iar Elizabeth Banks va intra in pielea sotiei sale, Laura Bush.

Stone a scris scenariul proiectului intitulat “W” in colaborare cuStanley Weiser, cu care a mai lucrat si la pelicula Wall Street, iar filmarile vor incepe la sfarsitul lunii aprilie, producatorii sperand sa-l lanseze pana la alegerile prezidentiale din luna noiembrie anul acesta sau cel putin pana in ianuarie 2009, cand Bush va elibera biroul de la Casa Alba.

W se va concentra pe perioada de tinerete a presedintelui american, pe problemele sale cu alcoolul, insa regizorul a declarat ca intentioneaza sa-l prezinte pe Bush Jr. in mod cat mai obiectiv.

Ultimul film biografic, regizat de Oliver Stone, Alexander, despre viata cuceritorului Alexandru Macedon , cu Colin Farrell in rolul principal, a fost indelung criticat de public si de presa de specialitate, care l-a catalogat drept cel mai prost film al regizorului.

Trailer Alexander


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea