Showbiz

#punk #geta voinea #look #coafor #monden #muzica #videoclip #matteo #dance #alte-genuri

Creasta de cocos, asul din maneca al lui Matteo

La inceputul saptamanii, Matteo, fostul iubit al Deliei, a filmat primul sau videoclip, la piesa „Beja mi nina”. Pentru acest material, artistul, cunoscut pentru podoaba sa capilara sa-i zicem, voluminoasa, si-a facut o veritabila creasta de punkist...sau cocos, depinde de unghiul de abordare.

Cea care l-a convins pe simpaticul solist sa faca o schimbare de look si sa renunte macar pentru acest clip la eternele codite impletite in stil afro, este faimoasa stilista Geta Voinea .

Rezultatul metamorfozarii a fost unul pe gustul lui Matteo. Plin de incredere, acesta a filmat „Beja mi nina” inconjurat de o gasca de fete frumoase , sumar imbracate. Iulia, iubita actuala a cantaretului nu s-a suparat pe talentele de macho man afisate de prietenul ei si a acceptat cu usurinta asaltul lasciv al fetelor si scenariul indraznet al clipului.

“Nu-mi fac griji si nici nu sunt geloasa! Am inceput sa-l cunosc foarte bine pe Matteo, in cele patru luni de cand suntem impreuna si avem incredere unul in celalalt! Este un baiat foarte serios!”, a declarat aceasta, pentru Click!

Desi nu s-au mutat impreuna inca, cei 2 par din ce in ce mai indragostiti si cu planuri de viitor. De Valentine`s Day , Matteo si Iulia au facut schimb de cadouri simbolice si au sarbatorit cum se cuvine ziua dedicata indragostitilor, printr-o cina romantica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea