Showbiz

#courtney cox #robert pattinson #twilight #cougar town #serial #tv

Courtney Cox vrea sa-l seduca pe Robert Pattinson

Se pare ca toata lumea vrea o bucatica din vedeta seriei cu vampiri, Twilight, Robert Pattinson . Chiar si actrita Courtney Cox , cunoscuta pentru rolul Monicai din serialul Friends, isi doreste ca Pattinson sa fie iubitul ei in noul serial tv in care joaca actrita, anunta aceshowbiz.com.

Intr-un nou serial produs de ABC, Courtney Cox interpreteaza rolul unei femei de 40 de ani care alearga dupa barbati mai tineri . Cox, care este si unul dintre producatorii executivi ai serialului, a dezvaluit ca si-ar dori sa-l seduca pe micul ecran pe Robert Pattinson, dar si pe alti vampiri tineri din celebra serie Twilight.

Actrita se gandeste deja la o modalitate de a le prezenta aceasta idee celor de la ABC: “Daca serialul va fi un succes, sunt sigura ca nu va fi greu sa punem in aplicare ideea. Dar mai intai trebuie sa vedem cum ne descurcam la inceput”, a spus Courtney Cox.

Cougar Town este un serial de comedie care va incepe sa ruleze la ABC din 23 septembrie in episoade de 30 de minute, iar Cox planuieste sa o introduca in distributie si pe buna ei prietena Jennifer Aniston, macar pentru o aparitie episodica. “Lui Jennifer ii place foarte mult serialul, iar daca scenaristul nostru va scrie un rol pentru ea, sunt sigura ca va accepta sa joace”, a mai spus Cox.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea