Showbiz

#courteney cox #jennifer aniston

Courteney Cox si Jennifer Aniston isi cumpara impreuna o casa de vacanta

Jennifer Aniston si Courteney Cox planuiesc sa-si cumpere impreuna o casa de vacanta in Mexic.

Cele doua actrite vor sa cumpere o vila in statiunea mexicana Cabo San Lucas, potrivit Showbizpsy.com.

Courteney Cox s-a despartit in urma cu cateva luni de sotul ei, David Arquette , astfel ca cele doua prietene petrec din ce in ce mai mult timp impreuna.

“Jennifer o sustine moral pe Courteney”, a declarat o sursa apropiata.

Courtney Cox (46 ani) si Jennifer Aniston (41 de ani) au hotarat sa cumpere impreuna o casa de vacanta in statiunea mexicana pe care au mai vizitat-o impreuna.

“S-au uitat deja la cateva proprietati. Cauta o vila spatioasa, intr-o zona rezidentiala pazita", au mai spus sursele citate.

Apropierea lui Courteney de Jennifer Aniston s-ar putea sa nu-i fie pe plac lui David Arquette, care a sugerat ca Jennifer ar purta o parte din vina pentru destramarea casniciei sale.

La premiera celui mai nou film al sau, actorul a declarat, citat de Mirror.co.uk: "Filmul a fost filmat in Alabama, statul natal al lui Courteney. Cat timp am fost acolo, am dat pentru un oras care se numea Anniston... Trebuia sa-mi dau seama ca e un semn rau".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea