Showbiz

#dance #duet #costel busuioc #dan balan #dragostea din tei #o-zone

Costel Busuioc a cantat “Dragostea din tei” impreuna cu Dan Balan

 
Costel Busuioc ( foto ) a interpretat alaturi de Dan Balan hit-ul “ Dragostea din tei ”. Evenimentul s-a consumat chiar de Ziua Nationala a romanilor, in platoul emisiunii TV “Happy Hour”.

Melodia “Dragostea din tei” a devenit cunoscuta in intreaga lumea in interpretarea formatiei O-Zone, trupa din care a facut parte si Dan Balan. Piesa a fost prelucrata si a devenit populara in aproape toate tarile asiatice: Japonia, Indonezia, Taiwan etc.

“Dragostea din tei” a fost preluata si trupe precum Bloodhound Gang si The Rasmus. La inceputul lunii septembrie, Dan Balan, cel care detine drepturile de autor pentru aceasta melodie, a autorizat realizarea unui nou remake. Piesa, care se numeste " Live your life " este interpretata de celebra cantareata Rihanna si rapperul T.I. “Live your life”.

La o saptamana de la lansare, melodia  a urcat de pe locul 80 direct pe locul intai in Top Billboard si a avut peste 300.000 de descarcari pe Internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea