Showbiz

#film #odeon #paradis in vest #costa gavras

Costa Gavras si-a lansat in Romania cel mai nou film: Paradis in Vest

Pe 31 Martie 2009 , Odeon a lansat in Romania cel mai recent film semnat Costa Gavras - Paradis in Vest , o productie Odeon.

Evenimentul a inceput cu vizionarea de presa a filmului desfasurata la Cinema Pro si a continuat cu o conferinta de presa la care Dl Manos Krezias, presedintele Odeon Grecia si producator al filmului, si insusi Costa Gavras au raspuns cu mult interes si entuziasm tuturor intrebarilor pe care cei peste 60 de ziaristi si critici de film prezenti i le-au adresat.

Ion Caramitru, Horatiu Malaele si Andrei Boncea sunt doar cateva dintre numele importante ale industriei cinematografice romanesti care au onorat invitatia Odeon de a fi prezenti la aceasta lansare.

Filmul Paradis in Vest prezinta povestea lui Elias (Riccardo Scamarcio), un imigrant care traverseaza pamantul, sfidand oceanele si uniformele, sperand sa ajunga in paradisul din visele sale...la Paris.

Regizorul grec de renume mondial Costa Gavras (Kostas Gavras) s-a intors in  Grecia, dupa 42 de ani de cariera cinematografica internationala, pentru a realiza primul film in patria sa.

Scenariul filmului Paradis in Vest este semnat de Costa Gavras si Jean-Claude Grumberg, care au mai colaborat anterior si la scenariile filmelor Cu doua taisuri (Le Couperet) si Amen.

Urmareste trailerul filmului Paradis in Vest, o coproductie a KG Productions si Odeon.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea