Showbiz

#dance

Corina iese la atac cu un nou videclip

Corina si-a prezentat ieri seara in premiera videoclipul noului sau single intitulat "Gimme your love ", Premiera a avut loc in cadrul emisiunii TV Happy Hour realizata de Catalin Maruta.

Chiar daca este insarcinata, acest lucru nu o impiedica sa sustina concerte. Artista a declarat ca va concerta pana in ultima luna de sarcina si, mai multa decat atat, va aborda o tinuta mult mai sexy decat pana acum.

Corina a pasit in lumea muzicii in urma cu 5 ani

Originara din Satu Mare, Corina a absolvit doua facultati ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. Album de debut al Corinei, "Noi doi" aparut in anul 2003, a surprins pe toata lumea cu prospetimea si sound-ul sau. Single-ul "Noi Doi", compus de Marius Moga impreuna cu Smiley a urcat pe locurile fruntase ale clasamentelor.

In cei 5 ani de activitate in industria muzicala romaneasca a inregistrat succese cu piese precum "Overdrive", "Fara tine", "Quieres una aventura?". La capitolul colaborari pe lista Corinei se numara Animal X, Pacha Man , Toni Cottura.

Urmariti videoclipul piesei "Gimme your love", cel mai nou single al Corinei



Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea