Showbiz

#pop #muzica usoara #corina chiriac #sua

Corina Chiriac - amenintata cu smulgerea unghiilor

Corina Chiriac a dezvaluit recent in cadrul unei emisiuni TV ca in anii ’80 ar fi avut de patimit din cauza unui contract pe sase luni pe care il avea in SUA.

„Am trecut granita absolut legal, in 1982, cu ocazia unui turneu peste Ocean. Din onorariu, statul retinea 80%. Am luat cu mine doar o valiza cu haine si 800 de dolari. Aveam viza pentru sase luni, insa cei de la Ambasada Romaniei ne-au rechemat in tara dupa trei luni. Voiam sa mai raman, asa ca le-am prezentat un contract fictiv facut cu o televiziune americana”, a declarat artista. 

Corina Chiriac povesteste in continuare cum autoritatile romanesti din acele vremuri erau gata sa apeleze la violenta in cazul in care nu revenea in Romania de bunavoie: “Mi-au spus ca, daca nu vin de bunavoie, imi vor smulge unghiile. M-am speriat si mi-am dat seama ca s-a ingrosat gluma si e momentul sa iau o decizie. Am ramas in SUA”.

Corina Chiriac va sustine pe 18 februarie la Sala Palatului un concert special intitulat “O rochie de mireasa ”, in care isi va promova albumul omonim, insa nu va ocoli nici slagarele cu care si-a incantat fanii de-a lungul timpului: “Banii n-aduc fericirea”, “ Strada Sperantei ”, “Opriti timpul”, “Inima ta”, “Valurile Dunarii” etc.

Corina Chiriac  va fi acompaniata de Fantasy Band. Alaturi de Corina Chiriac vor mai urca pe scena: Marcel PavelCatalin CrisanGeorge Nicolescu, Nicolae Caragea, Bogdan Ionita, Fanfara Valahia, Gelu Voicu si Taraful Lautarii din Teleorman. Invitat special al acestui eveniment va fi actorul Horatiu Malaele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea