Showbiz

#rochie de mireasa #corina chiriac #muzica usoara #pop

Corina Chiriac a imbracat rochia de mireasa (FOTO)

rochie de mireasa realizata de designerul de moda Doina Levintza, artista interpretand piesa “O rochie de mireasa” de pe albumul omonim lansat cu ocazia acestui concert.

La acest spectacol au mai participat Marcel Pavel, Catalin Crisan ,  fanfara "Valahia", Gelu Voicu alaturi de taraful "Lautarii din Teleorman", precum si actorul Horatiu Malaele .

Corina Chiriac
Corina Chiriac a interpretat o buna parte din piesele de pe noul album, dar si potpurii cu melodii mai vechi (”Inima ta”, “ Strada Sperantei ”, “Inima, nu fii de piatra”).

Corina Chiriac a avut parte si de o surpriza la care cu siguranta nu se astepta. Un grup de trei interpreti printre care si Catalin Josan, castigatorul primei editii romanesti a concursului Megastar, au interpretat “Corina, Corina”, o piesa dedicata cantaretei compusa de Nicolae Caragea si sotia sa, textiera Dana Doroftei.

Spectacolul a durat aproape patru ore,  Corina Chiriac fiind chiar nevoita sa-l scurteze pentru ca spectatorii sa mai poata prinda ultimul metrou catre casa.
 
Mai multe poze cu Corina Chiriac in rochie de mireasa gasesti AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea