Showbiz

#pop #madonna #monden #guy ritchie #divort #custodie #proces #lourdes #copii

Copiii Madonnei valoreaza 5 milioane de lire sterline

Mediatizatul divort al Madonnei de Guy Ritchie continua sa tina primele pagini ale tabloidelor de scandal. Acum se disputa custodia copiiilor celor doi. Se pare ca Madonna este dispusa sa ii dea fostului ei sot 5 milioane de lire sterline daca renunta la copii.

Astfel, regina muzicii pop doreste ca Ritchie sa sustina in instanta ca cedeaza drepturile sale asupra lui Lourdes (12 ani), Rocco (8 ani) si David Banda (3 ani) in favoarea Madonnei.

Cantareata este ferm convinsa ca va avea castig de cauza. Aceasta a acceptat sa-l lase pe Guy sa-si vada copiii, doar daca accepta conditiile impuse de ea.

Un judecator britanic a declarat ca este foarte posibil ca cei 3 copii sa ajunga la Madonna, in New York.

Madonna l-a cunoscut pe Guy Ritchie in 1999, prin intermediul lui Sting si sotiei sale, Trudie Styler. Madonna si Guy Ritchie si-au jurat credinta eterna pe 22 decembrie 2000, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc in Scotia.

Madonna, regina muzicii pop, a debutat pe piata muzicala la inceputul anilor `80, devenind in scurt timp cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (potrivit Cartii Recordurilor) cu peste 270 milioane de discuri in toata lumea.

Potrivit revistei Billboard, Madonna este la egalitate cu Elvis Presley , avand cele mai multe hituri Top 10 in Billboard Hot 100 . Pe 10 martie 2008 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea