Showbiz

#brad pitt #rol #film #copii #spider-man

Copiii lui Brad Pitt vor ca acesta sa il joace pe Spider Man

Brad Pitt a dezvaluit ca cei sase copii ai acestuia sunt mari fani ai supereroului Man . Cei mici si-ar dori ca tatal lor sa imbrace costumul rosu-albastrul al supereroului, informeaza showbizspy.com.

" Spider este un personaj important in familia noastra. Copii cred ca este grozav. Isi doresc foarte mult ca eu sa il interpretez pe Spider Man. Le-as castiga si mai mult inima daca as face acest lucru", a declarat Brad Pitt.

Andrew a fost recent distribuit in roul lui Spider Man in cel mai nou film cu indragitul supererou .

Brad Pitt, care este vocea supereroului Metro Man in filmul , recunoaste ca tine cont de parerea copiilor sai atunci cand accepta un rol nou.

"Rolurile pe care eu si Angelina le alegem acum, le alegem pentru copiii nostri. Mereu ne intrebam daca celor mici le va placea filmul si cum il vor percepe cand vor creste mai mari. Rolul lui Metro Man este acum pentru mine, iar copiii cred ca este mai grozav chiar si decat Spider Man", a mai declarat Brad Pitt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea