Showbiz

#concurs #concert #jessy #dixon

Concurs: Castiga unul din cele 5 bilete la concertul lui Jessy Dixon

Pe 10 octombrie 2009, Jessy Dixon , unul dintre numele legendare ale muzicii gospel din ultimele cinci decenii, se va afla la Bucuresti, in concert la Sala Palatului.

El o va avea ca invitata speciala pe cantareata Paula Seling, iar concertul se anuntan inca de pe acum ca cel mai "incendiar" eveniment muzical al toamnei. Pianista americana Elsa Harris se va alatura big bandului care il va acompania pe Jessy in concert.

Recunoscut in intreaga lume pentru stilul sau dinamic si unic, Jessy Dixon a fost supranumit de presa si critici "regele muzicii gospel", contributia lui fiind remarcabila atat ca interpret, pianist cat si compozitor.

In Europa a concertat mai mult decat oricare alt artist american, reusind sa dea la o parte barierele care separa muzica neagra de muzica albilor.

Printre piesele sale de succes se numara You Bring The Sun Out, I Am Redeemed, Jesus Is Alive And Well sau It's Alright Now. Cele peste 20 de albume inregistrate i-au adus 7 nominalizari Grammy, 5 discuri de aur si aprecieri unanime din partea muzicienilor cu care a colaborat.


Daca iti place muzica gospel si vrei sa il auzi pe Jessy Dixon live la Sala Palatului, atunci participa la concursul nostru si poti castiga unul din cele 5 bilete la concertul din 10 octombrie 2009.

Cum poti participa?

Intra pe forum.acasa.ro, dand click AICI. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 16 septembrie – 5 octombrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs si personal pe adresa de e-mail.

 

Castigatorii concursului sunt:

Flavia Cioceanu
Doina Ana Butman
Anca Furnica

Daniela Trifu
Loredana Condurache

 

Felicitari!

 

Jessy Dixon - Get Away

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea