Showbiz

#alte-genuri #mutare #concert #the wailers #arenele romane

Concertul The Wailers se muta la Arenele Romane

Concertul pe care trupa jamaicana The Wailers , formatie in care a activat  Bob Marley, il va sustine la Bucuresti, pe 10 septembrie 2010, va avea loc la Arenele Romane , informeaza A&A Records.

Initial spectacolul era programat la Sala Palatului, decizia de schimbare a locatiei fiind determinata de faptul ca Arenele Romane sunt mai incapatoare, oferind o vizibilitate mult mai buna pentru toti participantii.

O alta veste buna pentru fanii The Wailers este noul pret al biletelor. Toate biletele pentru concert vor avea un pret unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui numar cât mai mare de iubitori ai genului reggae.

Programul evenimentului ramane neschimbat : accesul la concert este permis incepand cu ora 20.00. In deschidere va sustine formatia autohtona El Negro.

Biletele la concert pot fi achizitionate online de pe site-urile ticketpoint.ro si biletoo.ro, bilete.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Citeste si

The Wailers, trupa lui Bob Marley, concerteaza la Bucuresti

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea