Showbiz

"Concertul" lui Radu Mihaileanu - achizionat de Weinstein Co.

Concertul, noul lungmetraj al regizorului Radu Mihaileanu, ale carui filmari incep maine, 23 mai, a fost vandut de compania de distributie din Franta, Wild Bunch, in SUA, companiei Weinstein, pentru o suma de peste un milion de dolari.

"Suntem incantati sa lucram cu Weinstein pentru Concertul. Ei au stiut intotdeauna sa faca tot ce le sta in putinta pentru a duce un film ca acesta la Oscar", a declarat Vincent Maraval, directorul companiei de distributie Wild Bunch.

Concertul a mai fost pre-achizitionat si in Australia, Marea Britanie, Canada, Scandinavia si Japonia.

Radu Mihaileanu incepe lucrul la lungmetrajul Concertul, maine, in productie urmand sa apara, printre altii, actorii Vlad Ivanov, Valentin Teodosiu, Ion Sapdaru si Ovidiu Cuncea. Pe langa acestia vor mai juca in film actori rusi si francezi, cu care Mihaileanu a mai colaborat in trecut.

Filmarile din Romania se vor desfasura pe parcursul a patru saptamani la studiourile Castel Film, dar si in alte locuri din Bucuresti, printre care Institutul " Ana Aslan " si Arenele Romane. Dupa incheierea filmarilor in Romania, echipa va lucra la Moscova si Paris.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea