Showbiz

#pop #michael bolton #concert #bucuresti #turneu #muzica

Concertul lui Michael Bolton de la Bucuresti, anulat!

Concertul lui Michael Bolton de la Bucuresti, din data de 2 decembrie 2008 , a fost anulat. Show-ul, care era programat sa se desfasoare la Sala Palatului din Bucuresti, nu se va mai tine deoarece turneul sustinut de artist in Europa de Est a fost anulat.

Astfel ca, recitalul de la Bucuresti a fost reprogramat pentru primvara lui 2009. Mai multe informatii cu privire la anularea acestui concert nu au fost furnizate de catre organizatori.

Recitalul de la Bucuresti al lui Bolton trebuia sa cuprinda cele mai celebre hituri ale artistului printre care „Said I Loved You But I Lied”, „Soul Provider” sau „Joy to the World”.

Michael Bolton este un cantaret american recunoscut pentru baladele sale rock. De-a lungul carierei Bolton a vandut peste 53 de milioane de albume, a ajuns cu 8 albume in „Top Ten”, a avut 2 single-uri Number One in topurile Billboard si a fost premiat atat de american music awards cat si de Grammy Awards.

Anul trecut, Michael Bolton ne-a vizitat tara, sustinand un mega concert la Brasov.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea