Showbiz

#bucuresti #21 februarie 2009 #sala polivalenta #romaero #concert #mutare #james blunt #pop

Concertul lui James Blunt se muta la Polivalenta


Concertul lui James Blunt care urma sa aiba loc pe 21 februarie la romaero a fost mutat la Sala Polivalenta. Cauza acestei schimbari a locatiei este cererea mare de bilete la acest eveniment.

Biletele deja achizitionate raman valabile. Accesul in sala se va face incepand cu ora 18.00, concertul fiind programat sa inceapa la ora 20.00

Spectatorii sunt rugati sa soseasca din timp la locatie , pentru evitarea aglomerarii intrarilor si facilitarea accesului catre locuri.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al lui James Blunt, “All the Lost Souls ”, turneu care a pornit din Marea Britanie la inceputul lui 2008 si numara pana in prezent peste 140 de concerte sustinute in Europa, SUA, Canada, Asia, Australia si Africa de Sud. Show-ul de la Bucuresti coincide cu ziua de nastere a artistului, care implineste varsta de 35 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea