Showbiz

#alte-genuri #leonard cohen #concert #muzica #bilete #bucuresti

Concertul Leonard Cohen la Bucuresti - sold-out

Biletele pentru concertul pe care il va sustine la Bucuresti artistul Leonard Cohen s-au epuizat. Astfel, cu 2 saptamanii inainte, show-ul din 21 septembrie, de pe stadionul Arcul de Triumf este sold-out .

Concertul de la Bucuresti este inclus in primul turneu mondial al artistului dupa 15 ani de pauza. Spectacolele din cadrul acestui turneu au fost sold-out in toate tarile incluse.

In Bucuresti, pe 21 septembrie, aproximativ 10.000 de persoane se vor bucura alaturi de Leonard Cohen de maiestria muzicii si vor sarbatori alaturi de acesta cei 74 de ani pe care artistul ii va implini chiar in ziua concertului.

Cu greu mai gasesti in istoria muzicii un artist care sa fie dezinteresat atat de sincer de cultura pop si care sa o fi influentat intr-un mod atat de profund si stralucitor. Leonard Cohen este unul dintre cei mai originali, irezistibili si captivanti compozitori ai erei. Artistul detine secretul seductiei intelectuale si o foloseste cu un succes incredibil de multi ani incoace.

Compozitiile lui Leonard Cohen au fost interpretate de nume de marca, fiecare „cover” fiind o incercare uimitoare de a intelege mai indaproape esenta-i enigmatica/magica. De la „Suzanne” a lui Judy Collins, la Nick Cave , Johnny Cash, U2, REM, Sting sau Rufus Wainwright, piesele lui Cohen au calatorit la fel de mult ca autorul lor.

Personalitatea polivalenta a lui Leonard Cohen si-a lasat amprenta in toate ramurile artei, de la muzica si film, la literatura si compozitie si a stat drept marturie a nenumaratelor premii achizitionate de-a lungul unei cariere vizionare stapanite de elixirul creatiei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea