Showbiz

#michael jackson #concert #tribut #viena

Concertul in memoria lui Michael se va desfasura fara Madonna

Mary J. Blige, Akon, Natalie Cole , Angela Bassett si Sister Sledge sunt doar cateva dintre vedetele care vor canta la concertul tribut michael jackson care va avea loc la Viena, informeaza aceshowbiz.com.

Jermaine Jackson a dezvaluit numele artistilor care vor participa la un ultim omagiu adus lui Michael Jackson. Printre numele confirmate se numara Mary J. Blige, Akon, Natalie Cole, US 5, Angela Bassett si Sister Sledge.

Chris Brown se afla si el pe lista artistilor. Alte nume vor fi facute public la sfarsitul acestei saptamani.

"Aceasta nu este lista finala a celebritatilor care vor participa la acest eveniment. Alte nume vor fi confirmate in urmatoarele zile. Suntem foarte entuziasmati. Lista creste pe zi ce trece", a declarat fratele lui Michael Jackson.

Lista artistilor pare insa sa nu ii multumeasca pe critici, care se asteptau la nume sonore precum Madonna, Whitney Houston, Lionel Ritchie sau U2. Organizatorii spun insa ca lista este inca provizorie, iar la evenimentul de la Palatul Schonbrunn din Viena vor participa peste 25 de artisti.

Printre melodiile pe care artistii le vor interpreta se numara Man in the Mirror, Billie Jean, Beat It sau Thriller. Finalul concertului va fi marcat fie de piesa Heal the World, fie de we are the world, moment in care toti artistii vor urca pe scena. Fanilor li se pregateste si o surpriza de proportii.

"Michael Jackson va aparea pe scena pentru ultima oara. Asa cum fanii din intreaga lume l-au iubit. El va canta inca o data, impreuna cu fratele sau, Jermaine", a declarat o sursa.

Se pare ca Michael Jackson va aparea pe un ecran urias, insa nimic nu a fost confirmat pana acum. "Va fi un moment magic pentru toti cei care l-au iubit pe Michael", a declarat Jermaine Jackson .

Concertul tribut va avea loc la Viena pe 26 septembrie. Intregul eveniment va fi televizat in toata lumea, iar fratele sau spera ca acesta sa fie un ramas bun global pentru cel care a fost Michael Jackson. Incasarile acestui eveniment vor merge in cea mai mare parte catre institutiile de caritate.

We Are The World (Tribute to Michael Jackson)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea