Showbiz

#26 septembrie 2009 #viena #michael jackson #omagiu #concert #alte-genuri #pop

Concertul in memoria lui Michael se tine pe 26 septembrie

Concertul organizat in memoria lui Michael Jackson se va tine pe data pe 26 septembrie 2009 la palatul Schoenbrunn din Viena, potrivit aceshowbiz.com.
 
Anuntul a fost facut de Georg Kindel, un reprezentant al World Media Awards Media GmbH, promoterul spectacolului. In cadrul concertului care va dura 3 ore, 10 artisti de renume vor canta in jur de 15-20 de melodii din repertoriul lui Michael Jackson. Pe scena va urca si jermaine jackson, unul dintre fratii cantaretului.

In plus, familia Jackson si cateva staruri de la Hollywood il vor omagia pe Michael prin intermediul unor mesaje video care vor fi proiectate in fata Palatului Schoenbrunn.

Initial, concertul trebuia sa aiba loc pe stadionul Wembley (Marea Britanie) pe 29 august , data la care Michael ar fi implinit 51 de ani. Jermaine Jackson a decis sa mute concertul deoarece capitala Austriei este “un loc drag” fratelui sau.

Exista sansa ca acest eveniment sa fie televizat, organizatorii purtand in acest moment discutii cu diverse retele de televiziune.

Bilete pentru concert urmeaza sa fie puse in vanzare incepand cu data de 20 august .
 
Michael Jackson- "Scream" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea