Showbiz

#pret #categorie #parcul izvor #bliete #16 mai 2009 #bucuresti #concert #muzica #depeche mode #electro #pop #alte-genuri

Concertul Depeche Mode, aproape sold-out

Biletele la concertul Depeche Mode, programat pe 16 mai 2009 la Bucuresti, se vand ca painea calda. Dupa ce Gazon -ul A, zona din fata scenei, a fost sold-out la doar o luna de la punerea in vanzare, acum tichetele pentru categoriile VIP si Gazon B se imputineaza pe zi ce trece.

Dupa 3 ani de la spectacolul istoric sustinut pe stadionul national din Capitala, Depeche Mode se intorc pentru a sustine un mega-concert in parcul Izvor, in ultima luna de primvara .

Spectacolul de la Bucuresti este inclus in turneul “ Tour of the Universe ”, ce va cuprinde 28 de orase, preconizand numai pe partea europeana, peste 1.3 milioane de fani.

Desi mai sunt peste 3 luni pana la marele eveniment, biletele se imputineaza vazand cu ochii. Din cele 3000 de tichete puse in vanzare, din categoria VIP, au mai ramas doar cateva sute, iar Gazon B este aproape plin, capacitatea acestei zone urmand a fi atinsa in zilele urmatoare.

Biletele ramase din zonele VIP, Gazon B, precum si cele din Gazon C pot fi procurate la urmatoarele categorii de pret: 360, 120 si 100 lei, din reteaua magazinelor Diverta precum si online, de pe www.myticket.ro.

Depeche Mode va interpreta in premiera, in cadrul galei Echo German Music Awards ce se va desfasura pe 21 februarie, melodia “Wrong”, primul single de pe cel de-al 12-lea album din cariera trupei, “ Sounds of the Universe ”.

Noul LP, programat sa apara in luna aprilie, va fi promovat prin turneul “Tour of the Universe 2009”, ce va ajunge pe 16 mai si la Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea