Showbiz

#rock #concerte #aniversare #elvis presley #bucuresti #august 2008

Concerte in memoria lui Elvis, in Capitala

 
Iubitorii muzicii lui Elvis Presley vor avea parte in acest sfarsit de saptamana de doua concerte inedite organizate in memoria regelui rock′n′roll-ului. Spectacolele se desfasoara cu ocazia implinirii a 31 de ani de la moartea faimosului cantaret american.

Trupa The Teachers Orchestra in colaborare cu 'Elvis Romania', singurul fan-club oficial romanesc inregistrat la Elvis Presley Enterprises din S.U.A., organizeaza azi si maine o serie de spectacole de muzica rock in memoria faimosului cantaret american. Astazi, la Hard Rock Cafe are loc primul eveniment 'Elvis Charity'. Concertul va fi sustinut live de The Teachers Orchestra, incepand cu orele 22.00, iar banii obtinuti vor fi donati unei case de copii din Capitala.

Proiectii cu regele rock′n′roll-ului

Maine, cand se implinesc exact 31 de ani de la moartea lui Elvis Presley, trupa The Teachers Orchestra sustine la Amfiteatrul ' Mihai Eminescu ', din Parcul National 'Lia Manoliu', un recital de exceptie. Aici, publicul va putea vedea, de la orele 20.00, proiectii cu Elvis pe un ecran de 4 metri si va asculta live muzica anilor ′60. Biletele pentru concertul de maine costa 20 de lei si se gasesc la Centrul Cultural 'Mihai Eminescu' din Parcul National si in reteaua magazinelor Diverta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea