Showbiz

#pop #alte-genuri #concert #omagiu #michael jackson #29 august 2009 #las vegas

Concert in memoria lui Michael Jackson in Las Vegas

Michael Jackson, regele muzicii pop, va fi omagiat printr-un concert ce va avea loc la Palms hotel and Casino, din complexul The Pearl (Las Vegas).
 
Concertul inchinat memoriei megastarului va avea loc pe 29 august 2009 , chiar in ziua in care Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani, informeaza acceshollywood.com.

Co-producatorul evenimentul va fi Erich Bergen, starul spectacolului “Jersey Boys”. El a declarat ca la acest concert tribut   vor participa o parte din membrii diferitelor show-uri din Las Vegas si alte trupe, ale caror nume vor fi anuntate in curand.
 
O posibila aparitie in concertul din 29 august ar putea fi si cea a trupei Jackson 5 alaturi de care a activat si Michael Jackson la inceputul carierei sale. jermaine jackson, unul dintre fratii lui Michael, urmeaza sa aiba o intrevedere cu directorii hotelului Wynn Las Vegas, in care se va discuta despre un recital al formatiei Jackson 5 in cadrul concertului dedicat vedetei.
 
The Jackson 5 - "I want you back"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea