Showbiz

#alte-genuri #pop #jazz #concert #tribut #anca parghel #hard rock cafe #21 septembrie 2009 #paula seling #mike godoroja

Concert in memoria Ancai Parghel

cantareata de jazz Anca Parghel va fi omagiata pe data de 21 septembrie printr-un concert special intitulat „Anca Parghel Night”.
 
Concertul va avea loc in Hard Rock Cafe din Capitala si deschide un nou sezon de “Blue Monday”, o serie de concerte de blues& jazz care are loc in fiecare luni in acest club bucurestean.
 
In memoria artistei, pe scena din Hard Rock Cafe vor urca fiii acesteia, Tudor si Ciprian Parghel, precum si Paula Seling, Ozana Barabancea si Luiza Zan, alaturi de Marius Popp, Alin Constantiu si Puiu Pascu.
 
Evenimentul ii va avea drept gazde pe aceiasi Florian Lungu (critic muzical, compozitor si realizator de emisiuni radio si TV) si Mike Godoroja (compozitor, interpret de muzica blues si producator muzical).

Anca Parghel s-a nascut la Campulung Moldovenesc pe 16 septembrie 1957 si s-a stins din viata pe 5 decembrie 2008 din cauza unei forme de cancer. Vocea ei a fost deseori comparata de critici cu Maria Callas, Ella Fitzgerald sau Yma Sumac. Cunoscuta si apreciata drept una dintre cele mai valoroase cantarete de jazz din Romania, Anca Parghel a cantat in cadrul marilor festivaluri de jazz din lume.
 
Urmareste videoclipul piesei "Brasil", colaboarea Ancai Parghel cu Tom Boxer si Fly Project:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea