Showbiz

#sua #numarul 1 #couples retreat #comedie #film #box office

Comedia "Couples Retreat" - cel mai vizionat film din SUA

Comedia Couples Retreat a aterizat pe locul intai in box office -ul american, detronand pelicula “ Zombieland ”, number one -ul de acum o saptamana.

Potrivit Box Office Mojo, Couples Retreat, care-i are in distributie pe Kristen Bell, Vince Vaughn si Jon Favreau a reusit sa stranga incasari de 35, 3 milioane de dolari.

Filmul spune povestea a patru cupluri care pleaca in vacanta pe o insula tropicala. Pe langa relaxare, cei opt vor avea parte de sedinte cu un psihoterapeut tacanit.
 
Zombieland a cazut pe locul al 2-lea, obtinand din incasari 15 milioane de dolari. Cea de-a treia pozitie a box office-ului din SUA revine comediei Cloudy With a Chance of Meatballs, cu incasari de 12 milioane de dolari.

Surpriza vine din partea peliculei Paranormal Activity, care facut un salt spectaculos de pe locul 20 pe locul 5. Paranormal Activity este o pelicula horror, adesea comparata cu aclamatul "Blair Witch Project". Criticul de film Roger Ebert a afirmat ca Paranormal Activity este atat de bine facut incat chiar este infricosator.

Urmareste mai jos trailerul filmului Couples Retreat:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea