Showbiz

#leona lewis #avatar #film #soundtrack #pop #alte-genuri

Coloana sonora de la “Avatar”, disponibila din 18 decembrie

Coloana sonora a peliculei “Avatar”, cel mai asteptat film al anului, se va lansa pe data de 18 decembrie in Romania, in aceeasi zi in care filmul debuteaza pe marile ecrane.

Soundtrack -ul filmului Avatar, cea mai recenta productie a regizorului James Cameron, contine si piesa “I see you”, interpretata de cantareata Leona Lewis, nominalizata la premiile Grammy in acest an.

Albumul “Avatar”: Music from the Motion Picture” contine 14 piese compuse de James Horner, laureat cu Oscar pentru coloana sonora a filmului Titanic.

Actiunea filmului Avatar este plasata in secolul al XXII-lea, pe o planeta numita Pandora, locuita de tribul Na'vi , niste humanoizi cu piele albastra, ce doresc sa-si pastreze autonomia si autoritatea. Oamenii ii ataca si pentru ca nu au capacitatea de a respira atmosfera de pe Pandora, construiesc hibrizi, numiti "avatari", care pot fi controlati printr-o legatura mentala, cu scopul de a le cuceri planeta.
 
Tracklist:

1. You don’t dream in cryo…

2. Jake enters his avatar world

3. Pure spirits of the forest

4. The Bioluminescence of the night

5. Becoming one of The People

Becoming one with Neytiri

6. Climbing uo Iknimaya- The Path to Heaven

7. Jake’s first flight

8. Scorched earth

9. Quaritch

10. The destruction of Hometree

11. Shutting down Grace’s lab

12. Gathering all the Na’vi clans for battle

12. War

14. I see you( theme of the Avatar- Performed by Leona Lewis)
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea