Showbiz

#colin ferrell #eamon ferrell #homosexual #casatorie #nunta #altar #cavaler de onoare #marea britanie #drepturi #lege

Colin Farrell il duce la altar pe fratele homosexual

Colin Farrell se pregateste sa-l duca la altar pe fratele sau homosexual. Evenimentul va avea loc spre sfarsitul acestui an, informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul va fi cavalerul de onoare al lui Eamon Farrell la nunta acestuia cu partenerul sau Steven, in cadrul unei ceremonii europene.

Eamon a blestemat guvernul britanic ca il obliga sa se casatoreasca in afara tarii. Desi homosexualii pot sa-si legalizeze relatia in Marea Britanie, acestia nu se pot casatori la fel ca celalalte cupluri heterosexuale.

„Va trebui sa ma casatoresc dincolo de granite . Este absolut teribil ce se intampla. Trebuie sa mergem undeva unde este legal. Si acel undeva se rezuma la doar 5 tari”, a explicat siderat Eamon.

„Ar trebui sa mi se ofere dreptul de a ma casatori. Acea hartie de la guvern cu unirea civila este doar pentru homosexuali. Daca esti heterosexual nu ai nevoie de acel document. Deci tot nu este corect. Daca vreau sa ma casatoresc ar trebui sa mi se acorde acest drept, fara niciun fel de clauze ”, a mai adaugat acesta.

Urmareste trailer-ul filmului In Bruges (2008) cu Colin Ferrell in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea