Showbiz

#alcool #bautura #colin farrell

Colin Farrell a luptat impotriva alcoolului

Actorul irlandez Colin Farrell a recunoscut ca a avut probleme serioase din cauza bauturii. El devenise dependent de alcool de la o varsta frageda si fost nevoit sa se lase pentru a nu se imbolnavi grav.

"Am inceput sa beau de la 14 ani. M-am imbolnavit, iar ca sa-mi revin a trebuit sa ma las de bautura. A fost greu, dar muream. Am luptat sa-mi revin si a meritat. Sunt multumit ca am scapat din acel cerc vicios. Sunt un norocos.", a declarat actorul.

Dupa aceasta experienta, Colin Farrell si-a dat seama ca fericirea nu o va gasi in alcool si a inceput sa o caute in dragoste .

Farrell a insistat de asemenea sa confirme ca a vorbit serios atunci cand i-a propus actritei Eileen Atkins (73 de ani), sa faca sex, acum trei ani de zile.

"Am facut tot ce am putut. Este extrem de atractiva. Am simtit prima mea piedica, iar ego-ul meu nu cred ca ar putea face fata altor refuzuri. Am vazut-o in New York si cred ca a venit timpul nostru. Este o afacere neterminata", a mai adaugat actorul.

Colin Farrell va putea fi vazut in curand in pelicula regizorului Danis Tanovic Triage - alaturi de actrita spaniola Paz Vega si Christopher Lee. Filmul va prezenta povestea dramatica a unui fotoreporter care se intoarce acasa dupa o misiune periculoasa, fara colegul si cel mai bun prieten al sau.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trilarul Intreaba praful, cu Colin Farrell

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea