Showbiz

#rock

Coldplay, un nou single gratuit pentru fani

Cei de la au lansat o piesa surpriza, intitulata „Death Will Never Conquer”, care sa coincida cu turneul mondial in care acestia au pornit  pe 14 iulie.

Track-ul „Death Will Never Conquer” poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial al trupei, nefiind disponibil pe cel mai nou , intitulat „Viva La Vida or Death and All His Friends”.

Turneul mondial al trupei Coldplay se incheie in decembrie 

Coldplay a dat startul turneului mondial, aseara in Los Angelas, membrii trupei dorind sa incheie seria concertelor in decembrie 2008, in Anglia.

„Diseara este prima seara a turneului nostru. Pentru a le multumi tuturor celor care ne sustin cumparand bilete la concerte, iata o noua piesa intitulata `Death Will Never Conquer`.”, au scris membrii Coldplay pe site-ul oficial al trupei.

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume. Trupa, originara din Marea Britanie este compusa din Chris Martin (voce, pian, orga), Jon Buckland (chitara, muzicuta, voce), Guy Berryman (chitara, muzicuta, voce) si Will Champion (percutie, pian, tobe, voce).

"A Rush of Blood to the Head", nominalizat la premiile Grammy  

Primul single Coldplay a fost lansat in 1998 sub numele de „Yellow”. Peste 2 ani, trupa a scos pe piata albumul de debut, ce s-a intitulat „Parachutes”, material nominalizat la Mercury Prize. Al 2-lea album, „A Rush of Blood to the Head”, lansat in 2002 a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru „Best Alternative Albume”.

„X&Y” (2005) este albumul ce s-a aflat pe primul loc pe harta muzicala din Statele Unite datorita numarului mare de vanzari (730.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare). Ultimul album semnat Coldplay, aparut in 2008, se numeste „Viva La Vida Or Death And All His Friends”.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea