Showbiz

#prodigy #concert #peninsula #cokelive

CokeLive Peninsula a finalizat programul concertelor!

Programul concertelor CokeLive Peninsula a fost finalizat. Ca in fiecare an, oferta muzicala este variata, astfel incat toti participantii pot sa-si regaseasca genul de muzica preferat la CokeLive Peninsula.

Astfel, pe langa concertele mult asteptate sustinute pe Coca-Cola Main Stage de catre Tiesto (24 iulie), Nine Inch Nails (25 iulie) si The Prodigy (26 iulie), si petrecerile animate de DJ internationali pe Terasa Coke, festivalul gazduieste o serie de artisti care garanteaza petreceri incendiare si in alte doua locatii.

Programul Freedom Arena incepe in forta joi, in ziua 0, cu Chris .Su si continua cu cel mai in voga duo de drum and bass, Chase and Status cu MC Rage, urmat de tanarul DJ Whiteroly.

Vineri, 24 iulie, cea mai populara serie de partyuri din Ungaria se muta la Targu Mures: Hyperspace Night ne prezinta doi DJ maghiari cu renume international, Igor D’ourden si Hot X – fondator Hyperspace – dar si doi invitati speciali : germanul Chris Liebing si The Advent.

Sambata, 25 iulie, Freedom Arena ii gazduieste pe: Unu', Coyote, Tomasan si Booka Shade. Duo-ul electrohouse german Booka Shade promite un show live exceptional, animat de maestii Walter Merziger si Arno Krammermeier.

In ultima zi, duminica, 26 iulie, Freedom Arena incheie seria de petreceri cu Emil Lassaria si Marika, invitatii speciali fiind Blank & Jones.

In programul Ursus Party Tent, pe langa DJ-ii care vor aduce ritmurile celor mai bune petreceri de rock, jazz si pop, festivalul va gazdui si formatii de succes care sunt deja binecunoscute peninsularilor: joi vor concerta Knock Out si The Underskies, vineri – Ultimul Rand, Magashegyi Underground si Balkan Fanatik, sambata – Ritmo del Flamenco si Zakuska, iar duminica programul este inchis de Guerrillas si Grimus.

Festivalul CokeLive Peninsula are loc in perioada 23-26 iulie pe malul raului Mures, langa Complexul de agrement Weekend din Targu Mures.

Prodigy - Firestarter

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea