Showbiz

#romania #friday the 13th #vineri 13 #naomi watts #clive owen #puterea banului #the international #box office

Clive Owen stie ce inseamna "Puterea banului" in box office

Thriller-ul The International : Puterea banului , cu actorii Clive Owen si Naomi Watts in rolurile principale, s-a clasat pe primul loc in box office-ul autohton.

In film, Luis Salinger (Clive Owen), agent al Interpolului, este hotarat sa aduca in fata justitiei una dintre cele mai puternice banci ale lumii. Ajutat de procuroarea Eleanor Whitman (Naomi Watts), Salinger ajunge sa descopere zeci de activitati ilegale ale bancii.

Pe locul doi gasim comedia Marley and Me, cu Owen Wilson si Jennifer Aniston, urmata de horror-ul Vineri 13 pe pozitia a treia.

Marele castigator al premiilor Oscar de anul acesta, Slumdog Millionaire, se afla saptamana aceasta pe locul patru, in timp ce locul cinci este ocupat de filmul fantastic Inkheart, cu Brendan Fraser.


Intreg box office-ul romanesc

  1. The International
  2. Marley and Me
  3. Friday the 13th
  4. Slumdog Millionaire
  5. Inkheart
  6. Seven Pounds
  7. He's Just Not That Into You
  8. My Bloody Valentine 3D
  9. The Reader
  10. Franklyn

Trailer The International: Puterea banului



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea