Showbiz

#the shadows #cliff richard #revenire #turneu #oldies #pop

Cliff Richard reinvie The Shadows pentru cateva concerte


Cliff Richard reface vechea sa trupa The Shadows pentru un turneu ce va avea loc in toamna lui 2009. Concertele vor avea loc in urmatoarele orase din Marea Britanie: Londra, Notingham, Birmingham, Cardiff, Liverpool, Glasgow, Newcastle, Sheffield, Manchester . Concertul din Manchester se anunta a fi ultimul show in formula Cliff Richard & The Shadows.

Sunt primele spectacolele intreprinse de Cliff Richard si trupa sa in ultimii 20 de ani. Formula din 2009 a trupei The Shadows va fi: Hank Marvin( chitara ), Bruce Welch (chitara, voce), Brian Bennett ( baterie ).

The Shadows in formula originala s-a dizolvat in 1968, cand Cliff Richard a ales o cariera solo. Grupul insa a continuat sa sustina concerte fara Richard.

Muzica grupului The Shadows este cunoscuta publicului roman inca din anii ’60, datorita peliculei “The Young Ones” (Tinerii). Pe soundrack-ul acestui film, extrem de popular in acea vreme, apar cateva melodii Cliff Richard & The Shadows. De altfel, membrii grupului au figurat si in distributia filmului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea