Showbiz

#pop #lansare #cleopatra stratan #bucuresti #album #la varsta de 5 ani #25 septembrie 2008

Cleopatra Stratan si-a lansat noul album


Cleopatra Stratan si-a lansat ieri “ La varsta de 5 ani ”, cel de-al 2-lea album din cariera sa. Lansarea a avut loc la magazinul Diverta, din B-dul Magheru, nr. 9. Micuta Cleo a fost insotita de Pavel Stratan , tatal sau.

Vizibil emotionata, Cleopatra a declarat: "Vreau sa multumesc celor care imi asculta piesele. Sper ca acest album sa va placa si mai mult decat primul".

Cu aceasta ocazie, cei prezenti au avut posibilitatea de a urmari in premiera proaspatul videoclip al piesei “Zunea Zunea”, care fost filmat pe 21 septembrie.

sesiune de autografe pentru fani

Imediat dupa lansare, Cleopatra a oferit si o sesiune de autografe fanilor sai. Cat Music, casa de discuri a artistei, a oferit invitatii primilor 100 de cumparatori ai albumului “La varsta de 5 ani”.

Cleopatra Stratan urmeaza sa sustina un concert pe data de 20 decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Initial concertul trebuia sa aiba loc pe data 27 septembrie pe Stadionul Cotroceni, insa a fost amanat de organizatori din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Galerie foto lansare album "La varsta de 5 ani"

Urmareste un material video realizat cu ocazia lansarii noului material al Cleopatrei Stratan 

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea