Showbiz

#pop #cleopatra stratan #record #pavel stratan #hip hop

Cleopatra Stratan - fan Parazitii

In primul interviu acordat in anul 2009, Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan , a declarat ca este fan Parazitii si ca isi doreste multe dulciuri de la Iepurasul de Paste.

Intr-un interviu ascordat in exclusivitate postului de radio21, Cleopatra Stratan a povestit despre ce isi doreste de la Iepurasul de Paste, preferintele muzicale si animalutele indragite.

Detinatoare a cinci recorduri mondiale, micuta cantareata surprinde din nou prin declaratiile sale. Intrebata ce muzica asculta atunci cand nu este pe scena, Cleopatra a raspuns ca asculta Parazitii si, in general, muzica hip-hop este pe gustul ei.

Chiar daca a cunoscut succesul, Cleopatra este totusi un copil care traieste la maxim bucuriile copilariei. Ea isi doreste de la Iepurasul de Paste "atatea dulciuri cate am desenat eu. Si sa-mi mai aduca si vreo 10 seturi de creioane, sa mai desenez".

Cleopatra a mai declarat ca ii plac puii de animale, iar desenele sale animate preferate sunt Pisicile Aristocrate, care o fac sa rada si in somn. De asemenea, micuta mai crede ca daca esti modest, toata lumea se poarta frumos cu tine si te iubeste, iar atunci cand o sa fie mare isi va dori cu siguranta sa redevina copil.

Nascuta pe 6 octombrie 2002 la Chisinau, Cleopatra a fost inclusa intr-un top al copiilor minune realizat de site-ul Oddee.com. Ea se afla pe locul 4 in top 10 " Copii minune ", alaturi de alti copii cu rezultate remarcabile in stiinta, sport, arta sau educatie.

Cleopatra Stratan este cea mai tanara cantareata care a obtinut un succes comercial, cu albumul din 2006, "La varsta de 3 ani". De asemenea, este si detinatoarea recordului celui mai tanar artist care a cantat live, timp de doua ore in fata unei public numeros, apoi recordul celui mai tanar artist care a primit un premiu MTV si care a avut un hit pe locul 1 intr-o tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea