Showbiz

#sam worthington #regizor #clash of the titans 2 #warner bros.

Clash of the Titans 2 are un nou regizor

Studiourile Warner Bros. sunt hotarate sa aduca clash of the titans 2 cat mai repede pe ecrane, asa ca au cooptat in proiect un nou regizor.

Sequel-ul nu are inca o data de lansare, dar Sam Worthington se va intoarce in rolul lui Perseu. Totusi regizorul francez Louis Leterrier a decis sa nu-si puna semnatura si pe Clash 2, dupa ce filmul sau a fost desfiintat de critici.

Noul regizor ales de cei de la Warner sa regizeze clash of the titans 2 este Jonathan Liebesman (Battle: Los Angeles).

Proiectul este una din prioritatile studioului datorita incasarilor obtinute de primul film . Clash of the Titans a strans venituri de aproape 500 de milioane de dolari, mare parte (325 de milioane de dolari) venind din incasarile la nivel international. In SUA, filmul a generat castiguri de doar 161 de milioane de dolari.

O veste imbucuratoare este ca producatorii au decis ca Clash 2 sa fie filmat direct in 3D si nu convertit in post-productie, asa cum s-a procedat cu primul film.

Scenariul va fi scris de David Leslie Johnson si Dan Mazeau.

Trailer Clash of the Titans:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea