Showbiz

#ciuc summer fest #bilete ieftine #rock #alte-genuri #electro

Ciuc Summer Fest: Bilete mai ieftine pentru elevi si studenti

Elevii si studentii vor avea ocazia sa achizitioneze bilete la pret redus pentru Ciuc Summer Fest, festivalul care ii are drept capete de afis pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore.

Iata care sunt preturile biletelor pentru elevi si studenti: 75 de lei pentru Gazon B, 145 de lei pentru Gazon A si 200 de lei pentru un bilet cu loc la Tribuna.

Ele vor fi disponibile doar miercuri, 14 iulie, la casele de bilete de la intrarea in complexul Zone Arena (Bd. Barbu Vacarescu, nr 313-321, sector 2). Fiecare elev sau student va putea achizitiona maxim patru bilete, indiferent de categoria de pret, numai in baza legitimatiei de student sau a carnetului de elev vizat.

ciuc summer fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore. Vor Mai concerta: Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres , E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea