Showbiz

CinemaPRO le daruieste spectatorilor povestea sa

Sambata, 19 aprilie , ora 19:00, la aniversarea a 3 ani de existenta, lanseaza Cartea Stelelor , o poveste formidabila despre nasterea cinematografului. Eroii stelari vor fi prezenti la eveniment pentru a oferi autografe si a darui carti spectatorilor.

CinemaPRO, cinematograful care a adus in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene, aniverseaza 3 ani printr-un eveniment inedit. Sub deviza "Fii cu capul in nor"”, spectatorii vor fi condusi de "intemeietorii" cinematografului intr-un timp magic, in lumea de vis a stelutelor cuvantatoare.

Chiar inainte de mult-asteptatul eveniment, sambata dupa-amiaza, dupa ora 16:00, personajele nazdravane vor iesi la plimbare, in parcul Cismigiu si in zona Universitatii, pentru a-i invita pe bucuresteni la marea sarbatoare.

Startul distractiei se da la ora 19:00, la CinemaPRO . Pe parcursul a 2 ore si jumatate, Ema - steluta cea verde si hoinara prin lumea cosmica; Cin - steaua de mare cea rosie, care a visat sa ajunga soare pe cer; alaturi de Printul-Rasarit-din-Oort – stelutul albastru , fiu al Stapanului Stelelor; si Albastru-in-Colturi – calutul cavalerului vor istorisi intamplarile si aventurile care au dus la intemeierea cinematografului stelar.

In plus, eroii galactici le vor darui spectatorilor cate un exemplar din Cartea Stelelor impreuna cu autografele lor.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea