Showbiz

CinemaPRO a lansat "Cartea Stelelor"

La implinirea a trei ani, le-a dedicat spectatorilor sai o poveste formidabila despre galaxia filmelor si nasterea cinematografului, Cartea . Evenimentul a avut loc sambata seara, in protagonistilor.

In cursul dupa-amiezii, cele patru personaje au defilat prin Parcul Cismigiu . Sub privirile admirative ale bucurestenilor iesiti la plimbare, eroii de poveste au impartit baloane, i-au invitat pe oameni la spectacolul aniversar si s-au lasat fotografiati de cei mai curajosi dintre ei. Amuzati, zeci curiosi, de toate varstele, i-au insotit pe cei patru pana in foaierul cinematografului si li s-au alaturat iubitorilor de film care asteptau cu nerabdare inceperea evenimentului.

Odata cu lasarea serii, intr-un decor medieval , Cin, Ema, Printul-Rasarit- din-Oort si Albastru -in-Colturi le-au istorisit spectatorilor aventurile prin care au trecut, dar si povestea din spatele povestii Cartea Stelelor . Inainte de a intra la film, toti cei prezenti au primit in dar cartea cu autografele eroilor stelari.

Inspirata de gandurile si parerile spectatorilor, exprimate cu un an in urma, cu ocazia aniversarii de doi ani, Cartea Stelelor prezinta istoria nasterii cinematografului CinemaPRO . Trei stelute, aparent fara nicio legatura intre ele – Ema - steluta cea verde si hoinara prin lumea cosmica; Cin - steaua de mare cea rosie, care a visat sa ajunga soare pe cer; Printul- Rasarit-din-Oort – stelutul albastru, fiu al Stapanului Stelelor; ajung sa lupte impreuna impotriva piratilor Cosmosului.

Piratii vor sa puna stapanire pe „Cetatea Stelelor” si sa le fure oamenilor de pe Planeta Albastra dreptul de a mai vedea filme adevarate. Eroii sunt ajutati de Albastru-in-colturi, calutul printului, de steluta-spiridus Pache si urmariti indeaproape de Stapanul Stelelor. In final, cele trei stele primesc binecuvantarea de a intemeia CinemaPRO („Cetatea Stelelor”), scaunul de domnie al Galaxiei Filmelor.

Cartea se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor si este disponibila doar pentru vizitatorii cinematografului.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea , aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea