Showbiz

#dga #premiile #the dark knight #nominalizari #cinci

Cinci nominalizari la premiile DGA pentru The Dark Knight

Blockbuster -ul The Dark Knight a primit cinci nominalizari la premiile Directors’ Guild of America ( DGA )/ Sindicatului Regizorilor Americani , informeaza thehollywoodreporter.com.

Frost/Nixon si Gus Van Sant pentru filmul biografic Milk.

Cele cinci filme nominalizate de Sindicatul Regizorilor Americani au mai fost nominalizate si de Sindicatul Producatorilor Americani, ceea ce inseamna ca sunt candidate aproape sigure la Oscarurile din acest an.

“Este minunat ca munca iti este recunoscuta si laudata de atatia oameni”, a declarat Nolan, regizorul lui The Dark Knight. “Nu m-am gandit nicio clipa cand am facut TDK ca va lua atatea premii. Este ceva neasteptat, dar grozav”, a adaugat cineastul britanic, nominalizat pentru prima data la premiile Sindicatului Regizorilor din America.

Ceremonia de decernare a premiilor Sindicatului Regizorilor Americani va avea loc pe 31 ianuarie la Los Angeles.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea