Showbiz

#3d #film #christopher nolan #the dark knight #batman

Christopher Nolan este satul de zvonuri, noul film Batman nu va fi 3D

Regizorul Christopher Nolan , satul de atatea barfe legate de distributia celui de-al treilea film din seria Batman , a linistit fanii printr-o declaratie in care sustine ca niciun actor, in afara de Christian Bale , nu a fost ales pentru noua productie.

Dupa succesul urias al Cavalerului Negru din vara lui 2008, care a incasat peste un miliard de dolari in intreaga lume, regizorul Christopher Nolan se pregateste pentru o noua lovitura cu un al treilea film al seriei.

In timp ce pozitia de regizor a lui Nolan a fost privita cu dubii o perioada, toata lumea a rasuflat usurata cand acesta anuntat ca va semna regia celui de-al treilea film si ca David Goyer lucreaza deja la scenariu.

Primul zvon lansat de presa, dar infirmat de Christopher Nolan, a fost legat de aparitia lui Joker, rol interpretat de regretatul Heath Ledger. Apoi, atentia a fost concentrata asupra personajului The Riddler , care la momentul respectiv avea doi “candidati”, si anume pe Eddie Murphy si Johnny Depp.

Mai nou, actorul Joseph Gordon-Levitt, care a colaborat cu Nolan la pelicula Inception, a devenit un potential candidat pentru rolul lui Riddler, insa Nolan nu a comentat nimic despre participarea acestuia in proiect.

3D-ul este ultima moda la Hollywood, aproape toate noile blockbustere , sequel-uri, prequel-uri, mai ales filmele animate sunt trecute prin cea de-a treia dimensiune. Insa nu si Batman 3, dupa cum declara Nolan. Regizorul, care nu este un mare fan al tehnologiei 3D, i-a anuntat pe fanii Batman sa nu isi faca sperante, deoarece urmatorul film al celebrei serii nu va fi 3D.

Urmareste trailerul filmului Inception, cu Leonardo DiCaprio si Joseph Gordon-Levitt


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea