Showbiz

#matthew rutler #betie #politie #christina aguilera

Christina Aguilera, retinuta de politie pentru betie in public

christina aguilera are parte de noi necazuri din cauza abuzului de alcool. Iubitul cantaretei a fost arestat pentru ca a condus beat, iar Aguilera a fost retinuta si ea de politie timp de cateva ore.

Marti dimineata, masina condusa de matthew rutler, in care se afla si Christina Aguilera, a fost oprita de politistii din Los Angeles, iar tanarul a fost arestat pentru ca s-a urcat beat la volan .

Christina Aguilera a fost retinuta si ea, deoarece se afla intr-o stare avansata de ebrietate, insa nu a fost pusa sub acuzare si a parasit sectia de politie cateva ore mai tarziu.

Purtatorul de cuvant al politiei rutiere din Los Angeles, a explicat ca solista a fost retinuta pentru ca "era intr-o stare atat de avansata de ebrietate, incat nu parea in stare sa ajunga cu bine acasa", potrivit TMZ.com.

In conferinta de presa, reprezentantii autoritatilor au explicat ca Christina Aguilera a avut o atitudine buna fata de fortele de ordine si nu s-a opus in niciun fel retinerii.

Aguilera a parasit sectia de politie dupa ce a platit cautiunea de 250 de dolari, insa iubitul ei a ramas in custodia autoritatilor si trebuie sa plateasca o cautiune de 5.000 de dolari.

Retinerea vine dupa mai multe incidente legate de abuzul de alcool pentru Christina Aguilera. La inceputul anului, cantareata s-ar fi imbatat la o petrecere, unde se afla neinvitata, si a ajuns sa doarma in patul gazdei. In timpul finalei campionatului de fotbal american , Aguilera a gresit versurile imnului national, iar la premiile Grammy , a cazut pe scena.

Vezi poza facuta de politie dupa retinere:

Sursa foto: UK.eonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea