Showbiz

#alte-genuri #max #jordan bratman #barbatii #casnicie #relatii #monden #christina aguilera #pop

Christina Aguilera prefera cariera in locul barbatilor

Christina Aguilera n-a fost niciodata disperata dupa barbati si asta pentru ca s-a focusat pe cariera profesionala inca de la o varsta frageda, nelasand emotiile sa-i dicteze viata.

„N-am trecut niciodata prin goana aceea nebuna dupa barbati si asta pentru ca scopul meu a fost tot timpul orientat spre muzica si cred ca lucrul acesta mi-a dat o forma de independenta.”, a marturisit cantareata in varsta de 27 ani pentru publicatia Britain`s Observer.

De asemenea Christina a explicat cum sotul ei, Jordan Bratman , este punctul ei de sprijin, deosebit de tatal ei, care a fost o persoana abuziva si brutala.

De altfel, mama a unui copil de 10 luni, pe nume Max, Christina a mai adaugatL "Statutul meu de mama nu a fost afectat in vreun fel de relatia pe care am avut-o cu tatal meu, ca sa fiu sincera. Cred ca Jordan este un tata incredibil si orice s-ar intampla cu noi, stiu ca tot timpul va fii prezent in viata lui Max."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea