Showbiz

#max #monden #relatii #maternitate #copiii #christina aguilera #alte-genuri #pop

Christina Aguilera a ramas cu gandul la barza

Desi primul ei copil, Max , are de-abia 9 luni, Christina Aguilera a ramas cu gandul la bebelusi. Artista a marturisit de curand ca mai vrea unul, conform People.

„Cu siguranta vom mai face copii”, a declarat vedeta pentru revista americana, cu ocazia show-ului Africa Rising de la Londra.

Aguilera nu s-a oprit insa la un numar. Intrebata cati copii isi doreste, vedeta a replicat „Nu stiu. Cati o da Dumnezeu”.

X-tina si-a luat foarte in serios rolul de mama si incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de fiul ei, Max.

"Imi iubesc viata. (...) Cred ca e important sa impart ceea ce iubesc – ceea ce ma defineste – cu fiul meu. Prin urmare, schimb scutece si il hranesc la san, ma joc cu el si apoi merg sa-mi fac meseria. Vreau ca Max sa stie totul despre mine", a marturisit Christina Aguilera.

De asemenea, artista, care s-a maritat cu Jordan Bratman in 2005, a mai spus ca fiul ei, Max, a inspirat-o pentru urmatorul material discografic.

Si, daca va intrebati cum a scapat de kilogramele in plus specifice maternitatii, va raspunde chiar Christina, regina junk-food-ului: „Prin exercitii si multa munca. Am incercat sa mananc cat pot de sanatos. Doar sunt regina junk-food-ului.”

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea